OS/G Mainonta ja markkinointitoimisto Ezpa yhteen

13-08-2012

OS/G Mainonta ja markkinointitoimisto Ezpa yhdistyvät. Uuden toimiston nimeksi tulee OS/G Ezpa. Uusi yritys työllistää yhteensä noin 40 markkinointiviestinnän ammattilaista Helsingissä ja Turussa.

Ezpan nykyisestä toimitusjohtajasta ja perustajaosakkaasta Jussi Liimataisesta, 45, tulee uuden yhtiön toimitusjohtaja ja osakas. Jussi Liimatainen toimii myös MTL:n hallituksen puheenjohtajana.

Replicon Group pohjusti kauppaa Ezpa puolella. Osapuolet ovat sopineet, että järjestelyn muut ehdot pidetään luottamuksellisina.

Lisätietoja Repliconin palveluista:
Petteri Hirvonen, tj.
+358 50 552 9633 (direct)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jouko Ahvenainen, senior partneri,
+44 7889833165 (direct)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Replicon Group

Replicon Group on riippumaton kasvurahoituksen ja teknologiayritysten liikkeenjohdon kehittäjäorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista neuvonantoa ja ”hands on” toteutusta yritysrahoitukseen ja kasvuun liittyvissä strategisissa asioissa. Pääasiallisia asiakaskohderyhmiämme ovat kasvu- ja teknologiayritykset, niiden strategiset yhteistyökumppanit sekä pääoma- ja muut institutionaaliset sijoittajat ja julkisen sektorin organisaatiot. Replicon on saavuttanut vahvan jalansijan erityisesti teknologisiin innovaatioihin perustuvilla kasvusektoreilla kuten uusiutuvat energiat, healthbio ja ict -sektorit. Tarvittaessa käytämme koti- ja ulkomaista yhteistyöverkostoamme asiakasprojektien menestykselliseen viimeistelyyn.