Ajankohtaiset sijoitus- ja rahoitusmahdollisuudet

Touko-elokuu 2012

Tällä hetkellä Repliconilla on tarjota seuraavat pääomasijoitus- ja rahoitusmahdollisuudet relevanteille yksityis- ja rahastosijoittajille, teollisille ja kaupallisille toimijoille sekä vieraanpääoman rahoittajille.

Seuraavassa taulukossa on listattuna tiiviit kuvaukset kustakin sijoituskohteesta. Luottamussyistä emme julkista tässä yhteydessä asiakkaidemme nimiä, mutta kerromme halutessanne mielellämme lisää näistä investointi- ja sijoitusmahdollisuuksista.

Kuvaus / sektoriRahoituskierroksen kokoVaihe

 

   

Logistiikka

OPO 1.0-2.0 M€, VPO 4M€ Laajentaminen
     

Kiinteistösijoitus

OPO 3 M€, VPO 3 M€  Rakennusvaihe
 

 

 
Ravintolisä/ terveystuote

Myynti kaupalliselle toimijalle tai OPO 100 K€:a täydentävän T&K-hankkeeseen 

Kaupallistaminen
     

Design /Vaatebrändi

OPO 900 000 € Kv.laajentuminen

LISÄHUOMAUTUKSET: Sijoittajaryhmät voivat myös osallistua. Osallistuvilla sijoittajilla pitää olla ymmärrystä kasvuhankkeiden rahoituksesta. OPO= omapääomanehtoinen rahoitus, VPO= vieraanpääomanehtoinen rahoitus.


Lisää tietoa hankkeista:

Logistiikka: sijoituksen minimi koko 100 000 euroa, indikatiivinen kiinnostus mielellään ennen kesäkuun loppua  tavoiteltu annin viimeistely kesä 2012.

Kiinteistöhanke : sijoituksen minimi koko 50 000 euroa, anti on osittain jo merkitty, noin yksi miljoona euroa on vielä vapaana.
Indikatiivinen kiinnostus mielellään mahdollisimman nopeasti, materiaalia pyynnöstä Repliconista, mahdolliset sijoittajatilaisuudet sovitaan erikseen.

Vaatedesign / Brand : sijoituksen minimi koko 400 -900 000 euroa tai crowd funding. 
Hankkeeseen etsitään mielellään tahoa joka pystyy auttamaan kansainvälisessä laajenemisessa.
Materiaalia pyynnöstä Repliconista, mahdolliset sijoittajatilaisuudet sovitaan erikseen.

Ravintolisä / Lääketieteellinen terveysvalmiste : sijoituksen minimi koko 100 000 euroa, indikatiivinen kiinnostus kesä 2012 aikana, sijoittajatapaamiset sovitaan erikseen,
annin tavoiteltu viimeistely arvioilta elokuu, 2012.

Yllä oleva lista edustaa toukokuun 2012 tilannetta. Se ei ole tyhjentävä ja luonnollisesti kehittyy ajan myötä.

Lisätietoja:
Petteri Hirvonen, tj.
+358 50 552 9633 (direct)
petteri.hirvonen (at) replicongroup.com

Jouko Ahvenainen, senior partneri,
+44 7889833165 (direct)
jouko.ahvenainen (at) replicongroup.com

Replicon Group

Replicon Group on riippumaton kasvurahoituksen ja teknologiayritysten liikkeenjohdon kehittäjäorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista neuvonantoa ja ”hands on” toteutusta yritysrahoitukseen ja kasvuun liittyvissä strategisissa asioissa. Pääasiallisia asiakaskohderyhmiämme ovat kasvu- ja teknologiayritykset, niiden strategiset yhteistyökumppanit sekä pääoma- ja muut institutionaaliset sijoittajat ja julkisen sektorin organisaatiot. Replicon on saavuttanut vahvan jalansijan erityisesti teknologisiin innovaatioihin perustuvilla kasvusektoreilla kuten ict, healthbio ja cleantech/energia -sektorit. Tarvittaessa käytämme koti- ja ulkomaista yhteistyöverkostoamme asiakasprojektien menestykselliseen viimeistelyyn.