Replicon mukaan kahteen hyödylliseen puitejärjestelyyn

Replicon Group hyväksyttiin mukaan ELY – keskusten uuteen 3-4 vuotta kestävään puitejärjestelyyn, jossa asiakkaamme voivat saada tukea Repliconin tuottamille palveluille. Uusi Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima  ohjelma korvaa mm. aiemmat PK–LTS - ja Balanssi – konsultoinnit sekä ns. Valmistelurahan. Ohjelman puitteissa asiakas voi saada kokeneilta, korkeantason konsulteilta tuettua, pitkäjänteistä konsultointia jopa 15 päivän ajan ja useammassa erässä.

Kevään aikana alkavassa puitejärjestelyssä asiakas valitsee haluamansa järjestelyyn hyväksytyn konsultin, esim. Repliconin, ja paikallinen ELY – keskus vahvistaa valinnan. Uuden järjestelmän etu asiakkaalle on sen mahdollistama pitkäjänteisyys verrattuna aiempiin ”kertakonsultointeihin”. Nyt voidaan esimerkiksi sopia asiakkaan kanssa vaikkapa 7 konsulttipäivää sisältävästä aloitusprojektista ja samalla, jos edellytyksiä on, sopia 3 päivän kontrolli – konsultointi 6-12 kuukauden päähän. Lisäksi ohjelman puitteissa jää vieläkin tarvittaessa 5 tuettua konsultointipäivää asiakkaan tarpeen ja tyytyväisyyden mukaan käytettäväksi.     

Replicon Corporate Finance Oy on tarkemmin ottaen mukana kahdessa puitejärjestelyn osa-alueessa:

1)      PK-yrityksien kasvuvalmiuksien kehittäminen, ja

2)      PK-yritysten innovaatioiden kehittäminen liiketoimintalähtöisesti.

Lupaavien kasvuyritysten kasvuvalmiuksien ja innovaatioiden kehittäminen ovat kuuluneet ydinosaamisalueisiimme jo yli 10 vuoden ajan aina Corporate Finance -yksikkömme perustamisesta lähtien vuonna 2003.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että uuden ohjelman ansiosta voimme jatkaa lupaavimpien kasvuyritysten auttamista kohti maailman huippua omalla alallaan. Kun tähdätään korkealle, ovat mahdollisuudet ja myös riskit aina suuret. Niiden hallitsemiseen ja mahdollisimman hyvään ennakointiin aloittavat kasvuyrittäjät tarvitsevat kokenutta osaamista,” toteaa Petteri Hirvonen Replicon Corporate Finance Oy:n toimitusjohtaja. ”Replicon pystyy tämän kokonaisuuden avulla auttamaan asiakkaita myös hyödyntämällä senior adviser – verkostoaan sekä tarvittaessa myös yhden partnerimme sijoittumista Lontooseen.”  

Lisätietoja Repliconin palveluista:

Petteri Hirvonen, tj.

Replicon Group, +358 50 552 96 33 (suora)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Replicon Corporate Finance Oy

Replicon Corporate Finance on riippumaton kasvurahoituksen ja teknologiayritysten liikkeenjohdon kehittäjäorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista neuvonantoa ja ”hands on” toteutusta yritysrahoitukseen ja kasvuun liittyvissä strategisissa asioissa.

Pääasiallisia asiakaskohderyhmiämme ovat kasvu- ja teknologiayritykset, niiden strategiset yhteistyökumppanit sekä pääoma- ja muut institutionaaliset sijoittajat ja julkisen sektorin organisaatiot.

Replicon on saavuttanut vahvan jalansijan erityisesti teknologisiin innovaatioihin perustuvilla kasvusektoreilla kuten Life Science ja Cleantech -sektorit. Tarvittaessa käytämme koti- ja ulkomaista yhteistyöverkostoamme asiakasprojektien menestykselliseen viimeistelyyn.