Palvelumme

Jo vuodesta 1993 lähtien useat kymmenet yritykset, sijoittajat ja rahoittajat sekä erilaiset organisaatiot ovat menestyksellisesti käyttäneet Repliconin palveluita merkittävien ratkaisujensa tueksi ja toimintansa edistämiseen.

Rahoitusjärjestelyt ja yrityskaupat

Huolellisesti suunnitellun ja toteutetun yrityskaupan tai rahoituskierroksen avulla asiakkaamme pääsevät parempaan lopputulokseen nopeammin ja usein myös edullisemmin kuin ilman ulkopuolista asiantuntija-apua.

Lue lisää...

Analyysipalvelut

Palvelumme kattavat monipuolisesti taloudellisen neuvonannon osa-alueet. Neuvonannon lopputuloksena saadaan tyypillisesti konkreettinen ratkaisumalli, toimintasuunnitelma ja/tai analyysiraportti, joka vastaa asiakkaan tietotarpeisiin kattavasti ja tilanteen mukaan voi myös tuoda uuden relevantin näkökulman tarkasteltavaan aiheeseen.

Lue lisää...

Pidempiaikaiset palvelut

Erityisosaamisalueillaan Replicon Group voi toimia myös valikoitujen yritysten liiketoiminnan pitkäaikaisena edistäjänä. Fokusalueillamme olemme toimineet myös julkisen ja yksityisen sektorin yhteishankkeiden (PPP) neuvonantajakonsultteina ja koordinaattoreina.

Lue lisää...