31-03-2016 Innovatiivinen laajentumis- ja rahoitusstrategia

Replicon Corporate Finance Oy auttaa Life Science -sektorin asiakastaan globaalin laajentumisen suunnittelussa ja sen rahoituksessa. Varsin moniulotteisen ja ajallisesti monivaiheisen reaalimaailman optimointitehtävän pääasiallisiksi ratkaisuiksi ovat nousseet paikallinen yhteistyö johtavan teollisen toimijan kanssa ja samalla globaalien IPR – oikeuksien säilyttäminen asiakasyrityksellä.

Tällaisella kombinaatiolla saadaan paras nykyarvo / riski -suhde yhtiölle rahoituskierroksella, jolloin kasvun edellyttämän riskirahoituksen saanti on selvästi helpompaa kuin etenemällä yksin.   

Valitun strategian riskejä ovat mm. se, että joitain liikesalaisuuksia joudutaan väistämättä paljastamaan potentiaalisille kilpailijoille ennen sitovien lopullisten yhteistyösopimusten allekirjoittamista. Näitä riskejä eivät poista edes allekirjoitetut salassapitosopimukset, mutta niiden ja IPR:ien avulla tietovuotoriskejä voidaan kuitenkin hallita ja rajoittaa merkittävästi.

Lisätietoja tämän tyyppisistä palveluista:

Petteri Hirvonen, tj.
Replicon Group, +358 50 552 96 33 (suora)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Replicon Group

Replicon Group on riippumaton kasvurahoituksen ja teknologiayritysten liikkeenjohdon kehittäjäorganisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista neuvonantoa ja ”hands on” toteutusta yritysrahoitukseen ja kasvuun liittyvissä strategisissa asioissa.
Pääasiallisia asiakaskohderyhmiämme ovat kasvu- ja teknologiayritykset, niiden strategiset yhteistyökumppanit sekä pääoma- ja muut institutionaaliset sijoittajat ja julkisen sektorin organisaatiot.
Replicon on saavuttanut vahvan jalansijan erityisesti teknologisiin innovaatioihin perustuvilla kasvusektoreilla kuten Life Science ja Cleantech -sektorit. Tarvittaessa käytämme koti- ja ulkomaista yhteistyöverkostoamme asiakasprojektien menestykselliseen viimeistelyyn.